Bağımsızlık Bir Tercih Değil, Karakterdir: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Bağımsızlık Bir Tercih Değil, Karakterdir: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
Yayınlama: 29.08.2026 21:42
A+
A-

30 Ağustos, masa başında cetvelle ülke paylaşan emperyalizme ve onun içerideki mandacı işbirlikçilerine karşı, Anadolu’nun bağrından kopan o büyük reddiyedir. Bu tarih, sadece geçmişte kazanılmış askeri bir zaferin yıldönümü değil; bugün de bağımsızlığımıza, Cumhuriyetimize ve üniter yapımıza yönelen her türlü sinsi tehdide karşı duruşumuzun sarsılmaz manifestosudur.

104 yıl önce Kocatepe’den verilen o tarihi emir, bugün Medya Siyaset’in yayın çizgisinin pusulasıdır. Dün işgal donanmalarına alkış tutanların, bugün farklı maskeler, cübbeler veya “demokrasi” ambalajlı sinsi projelerle karşımıza çıktığını çok iyi biliyoruz. Aktörler ve senaryolar değişse de; asıl hedefin Cumhuriyet ve Türk milleti olduğunun farkındayız.

Bizler Medya Siyaset Yayın Grubu olarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı o tam bağımsızlık ateşini harlamaya, Cumhuriyet’in kurucu değerlerini amasız fakatsız savunmaya ve kalemi namus bilip doğruları korkusuzca haykırmaya devam edeceğiz. Bu topraklarda “keşke Yunan galip gelseydi” diyenlerin değil, “geldikleri gibi giderler” diyenlerin sözü geçer!

Başta Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan uğruna canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.30 Ağustos kutlu olsun.

Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye!

Murat Selamoğlu
Medya Siyaset Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi
Genel Yayın Yönetmeni

Medya Siyaset Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni. İş İnsanı,köşe yazarı, Medya Siyaset TV Asıl Mesele ve Ufkun Ötesi programları moderatörü ve yapımcısı.