Prof.Dr.Gökhan Çapoğlu’ndan ADD’ye Sert Tepki

Prof.Dr.Gökhan Çapoğlu’ndan ADD’ye Sert Tepki
Yayınlama: 23.11.2022 20:54
A+
A-

Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Hüsnü Bozkurt başkanlığında, dün DEVA Partisi Genel Merkezine giderek Genel Başkan Ali Babacan’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından parti lideri Babacan, sosyal medya hesabından ziyaret ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Babacan, “Atatürkçü Düşünce Derneği bugün Genel Merkezimizi ziyaret etti. Eylem planlarımız başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Mustafa Hüsnü Bozkurt ve heyetine ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

‘PROF.DR.GÖKHAN ÇAPOĞLU:ADD’DEN DERHAL İSTİFA ETMELİLER’

Hüsnü Bozkurt başkanlığındaki heyetin DEVA Partisine yaptıkları bu ziyarete İktisatçı ve Siyasetçi Prof.Dr. Gökhan Çapoğlu’ndan sert tepki geldi.

Çapoğlu,Medya Siyaset Genel Yayın Yönetmeni Murat Selamoğlu’na yaptığı açıklamada,Hüsnü Bozkurt ve Yönetim kurulunun derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Gökhan Çapoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Ne günlere kaldık! Fetö ile işbirliği yapan, Ergenekon, Balyoz davalarında gerçeklik payı var diyen, Türk Telekom’u Hariri’ye peşkeş çeken, özelleştirmeleri savunan, Irak İşgali için ABD ile at pazarlığı yapan Babacan’ı ziyaret eden  sahte Atatürkçüler.Derhal görevlerinden istifa etmelidirler”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Atatürk ve Cumhuriyetten Yana Taraf Haber Merkezi