Savcılık Engin-Dilan Polat çifti hakkında bu defada ‘uyuşturucu’ soruşturması açtı ve yakalama kararı çıkarttı

Savcılık Engin-Dilan Polat çifti hakkında bu defada ‘uyuşturucu’ soruşturması açtı ve yakalama kararı çıkarttı
Yayınlama: 02.03.2025 00:13
A+
A-

Engin Polat, eşi Dilan Polat, kardeşi Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan hakkında, uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kara para aklama suçlamalarıyla yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat, Engin Polat’ın kardeşi Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan hakkında yeni bir soruşturma başlattı.

Başsavcılık, 26 Şubat’ta sosyal medyada paylaşılan bir videoda söz konusu isimlerin uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla yapılan ihbarları değerlendirerek, “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlamasıyla inceleme başlattı.

Soruşturma kapsamında Dilan Polat, Engin Polat, Alper Kürşat Polat ve Hazal Erdoğan hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Başsavcılık, şüphelilerin yakalanması için emniyet birimlerine talimat verdi.

Gözaltı işlemlerinin ne zaman gerçekleştirileceği ve soruşturmanın nasıl ilerleyeceği merakla beklenirken, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

Atatürk ve Cumhuriyetten Yana Taraf Haber Merkezi