Operasyonlarda yüzlerce İsraillinin hayatını kaybettiği bildirildi. “Aksa Tufanı” operasyonu üzerine İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığını açıkladı.
(E) Amiral ve yazar Türker Ertürk X hesabından yaptığı açıklamada “Hamas İsrail’e saldırarak bir anlamda Armageddon savaşını başlattı” ifadesini kullanırken Türkiye’deki yabancıların içinde bulunduğu radikal grupların gözetim altında bulundurulması gereğine dikkat çekti.
Türker Ertürk açıklamasında şunları söyledi:
“Hamas İsrail’e saldırarak bir anlamda Armageddon savaşını başlattı. Yine olan sivil halka olacak. Filistin, Lübnan, Suriye ve İran’i içine alacak şekilde bu iş buyür.
Çok güçlü olduğu bilinen Mossad’ın bu saldırıyı önceden haber alamaması biraz garip. Yoksa bu saldırı Ortadoğu’nun 11 Eylül’ü mü?
Türkiye çok dikkatli adımlar atmalı, bir anda bu işin içinde buluruz kendimizi. MİT, Jandarma, Polis ve hatta TSK ve özellikle sınırlarımız dışında görev yapanlar teyakkuz durumunda olmalı. Ayrıca Türkiye’de yabancılar içinde bulunduğunu bildiğimiz radikal gruplar gözetim altında bulundurulmalıdır.”
ARMAGEDDON
Hamas İsrail’e saldırarak bir anlamda Armageddon savaşını başlattı. Yine olan sivil halka olacak. Filistin, Lübnan, Suriye ve İran’i içine alacak şekilde bu iş buyür.
Çok güçlü olduğu bilinen Mossad’ın bu saldırıyı önceden haber alamaması biraz garip. Yoksa bu…
— Türker Ertürk (@Orsatramola) October 7, 2023