Gazze’yi abluka altına alan İsrail’in Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İsrail bir terör devletidir” ifadesine, “İnsan hakları konusunda en son konuşacak kişi Erdoğan’dır” diyerek tepki gösterdi. Netanyahu’nun açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Erdoğan’ın “İsrail’i terör devleti olarak adlandırdığını ancak Hamas’ın terör eylemlerini desteklediğini” savunan Netanyahu, “Bize ahlak dersi veremez. İnsan hakları konusunda en son konuşacak kişi Erdoğan’dır” diye konuştu.
ERDOĞAN’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Gazze’de “ulaşamayacakları yer olmadığını” belirterek yüzlerce yaralı ve yerinden edilmiş Filistinlilerin bulunduğu Şifa Hastanesi’ne yapılan baskınla övünen Netanyahu’nun açıklamalarının Erdoğan’dan dikakt çeken bir paylaşım geldi.
Kaynak: cumhuriyet.com.tr